Ανακοίνωση για Έκδοση/Χορήγηση διοικητικών εγγράφων-Βεβαιώσεις Φοίτησης

Σας ενημερώνουμε ότι για τις περιπτώσεις που  οι γονείς  των μαθητών/τριών μας  επιθυμούν την έκδοση/χορήγηση διοικητικών εγγράφων ( π.χ . Βεβαίωση Φοίτησης ή τυχόν άλλα διοικητικά έγγραφα) παρακαλούνται να επικοινωνούν ηλεκτρονικά στο e-mail του σχολείου 2dimkoro@gmail.com στέλνοντας το έντυπο αίτησης αναφέροντας το αίτημα τους γράφοντας όμως  τα πλήρη στοιχεία τους όπως: ονοματεπώνυμο του γονέα που ζητά τη Βεβαίωση ή όποιο άλλο διοικητικό έγγραφο, ονοματεπώνυμο του παιδιού τους και  τάξη φοίτησης, το είδος του εγγράφου που ζητούν (π.χ Βεβαίωση Φοίτησης ή όποιο άλλο έγγραφο), το λόγο που το ζητούν αναφέροντας με ακρίβεια την υπηρεσία στην οποία θα το χρησιμοποιήσουν και οπωσδήποτε ένα  τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό) .

     Η απάντηση στο γονέα και το σχετικό διοικητικό έγγραφο που έχει αιτηθεί, με βάση και τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού,  θα αποστέλλεται από τη Δ/νση του σχολείου ηλεκτρονικά (με e-mail) σε εύλογο χρονικό διάστημα ή πρωτότυπο αφού κλειστεί ραντεβού με την Διεύθυνση του Σχολείου στο τηλέφωνο 2106628784  .

  Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής υποβολής μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο τηλεφωνικά στο 2106628784 (11:30 – 13:30) .

Ανακοίνωση

Λόγω της κακοκαιρίας πιθανόν να παρατηρηθούν προβλήματα στη διεξαγωγή της τηλεκπαίδευσης.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σχολείου μας 2dimkoro@gmail.com.

Ανακοίνωση


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας,

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Πέμπτη, 11/2/21 και έως τις 28/2/21, ξεκινάει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση.  Το ωράριο θα είναι 2:10 – 5:20 μ.μ.

https://blogs.sch.gr/9dimkoryd/files/2020/11/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD.png

Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα σας σταλεί από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων στα e-mail που έχετε δηλώσει.

Για όσο διάστημα το σχολείο παραμένει κλειστό, λόγω πανδημίας, μπορείτε να στέλνετε e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση  2dimkoro@gmail.com με το ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/μαθήτριας, το τμήμα του/της και το αίτημά σας, το οποίο θα προωθείται στον αρμόδιο εκπαιδευτικό για να διεκπεραιωθεί.   

                                                                                               Από τη Διεύθυνση

Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Κρωπίας προχώρησε την Τετάρτη 3/02 και ώρα 14:00 σε απολύμανση του τμήματος Γ1 καθώς και των κοινόχρηστων χώρων του νέου διδακτηρίου.

Επιπροσθέτως με πρωτοβουλία του Διευθυντή του Σχολείου μας και με την άμεση παρέμβαση του Δημάρχου Κρωπίας κ. Κιούση υποβλήθηκε την Πέμπτη 4/02 και ώρα 13:00 στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου σε rapid test για τον covid-19, το μεγαλύτερο μέρος του εκπαιδευτικού προσωπικού και την Παρασκευή 5/02 και ώρα 10:30 στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων μέρος του υπόλοιπου εκπαιδευτικού προσωπικού καθώς και του προσωπικού καθαριότητας. Η εκπαιδευτικός του τμήματος Γ1 και η εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης υποβλήθηκαν σε rapid test καθώς και σε μοριακό τεστ.

Τέλος στο σχολείο μας τηρούνται αυστηρά τα μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης (σε αίθουσες, θρανία, καρέκλες, τουαλέτες, γραφεία).

Αναστολή λειτουργίας του Γ1’ τμήματος

Κατόπιν γνωμοδότησης της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του Γ1’ τμήματος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 μέχρι και την 15η Φεβρουαρίου 2021.

Τα παιδιά του τμήματος θα μπουν σε καραντίνα και θα παρακολουθούν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης. Για το πρόγραμμα θα ενημερωθούν στα e-mail που έχουν δηλώσει.

Από τη Διεύθυνση