Ανακοίνωση για τη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος

Σας ενημερώνουμε ότι σε α’ φάση θα λειτουργήσει ένα τμήμα ολοήμερου με τους μαθητές που αποχωρούν στις 15:00 και ένα τμήμα ολοήμερου με τους μαθητές που αποχωρούν στις 16:00, περιλαμβάνοντας μόνο τους μαθητές εκείνους που είχαν κάνει αίτηση για συμμετοχή στο ολοήμερο κατά την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου.

Από τη Πέμπτη 1/10/20 ξεκινάει η λειτουργία του ολοήμερου προγράμματος για όλους τους μαθητές των Α’, Β’, Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’ που έχουν δηλώσει αποχώρηση στις 15:00 και μόνο για τους μαθητές των Α’, Β’, Γ’ τάξεων που έχουν δηλώσει αποχώρηση στις 16:00.


Οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους κάποιο πρόχειρο γεύμα (π.χ. σάντουιτς), το οποίο δεν απαιτεί ψυγείο ή ζέσταμα, καθώς θα τρώνε (για όσο το επιτρέπει ο καιρός) στο προαύλιο.


Θα σας στείλουμε ειδοποίηση για το ποιοι μαθητές θα κάθονται στο ολοήμερο τμήμα. Να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις. Οι υπόλοιποι θα περιμένουν τη λειτουργία του 2ου τμήματος με ώρα αποχώρησης στις 16:00.


Όσοι δεν επιθυμείτε τα παιδιά σας να συμμετέχουν στο ολοήμερο πρόγραμμα και είχατε κάνει δήλωση τον Ιούνιο παρακαλούμε να μας στείλετε σχετική ενημέρωση.

Ανακοίνωση για τη β’ φάση εγγραφών στο ολοήμερο πρόγραμμα για το σχολικό έτος 20-21

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την Φ7/118139/Δ1/9-9-2020 Υ.Α μπορούν οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών να κάνουν αίτηση για τη συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών τους στο ολοήμερο τμήμα του Σχολείου χωρίς άλλες προϋποθέσεις .

Επειδή ο προγραμματισμός όμως των απαραίτητων ωρών για τη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος έχει γίνει σύμφωνα με τις αιτήσεις που έγιναν τον Ιούνιο, καλείστε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής στο ολοήμερο πρόγραμμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο 2dim-koro@gmail.com μέχρι τις 25/09/20.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να την στείλετε ηλεκτρονικά είναι δυνατόν να προσκομίσετε συμπληρωμένη την αίτηση στην πάνω πόρτα του Σχολείου από 8:00 έως 8:15 και από 12:35 έως 13:00.

Θα ενημερωθείτε για το πότε θα παρακολουθήσουν οι μαθητές της β’ φάσης  το ολοήμερο πρόγραμμα, όταν εγκριθούν οι νέες ώρες σύμφωνα με τον αριθμό των παιδιών.

Ανακοίνωση

Αύριο, λόγω μεγάλης πιθανότητας βροχής, οι μαθητές και οι μαθήτριες να έχουν μαζί τους ομπρέλα ή αδιάβροχο.

Σημειώνεται, ότι δεν επιτρέπεται οι γονείς να εισέρχονται στο χώρο του Σχολείου ούτε του προαυλίου.

Από τη Δ/νση του Σχολείου

Ανακοίνωση για Έκδοση/Χορήγηση διοικητικών εγγράφων-Βεβαιώσεις Φοίτησης για Άδειες Ειδικού Σκοπού & Λοιπές Διευκολύνσεις των Δημ. Υπαλλήλων/γονέων μαθητών του σχολείου για προστασία λόγω κορωνοϊού

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 21/09/20 για τις περιπτώσεις που  οι γονείς  των μαθητών/τριών μας  επιθυμούν την έκδοση/χορήγηση διοικητικών εγγράφων ( π.χ . Βεβαίωση Φοίτησης για άδειες ειδικού σκοπού ή τυχόν άλλα διοικητικά έγγραφα) παρακαλούνται να επικοινωνούν ηλεκτρονικά στο e-mail του σχολείου 2dimkoro@gmail.com  αναφέροντας το αίτημα τους γράφοντας όμως  τα πλήρη στοιχεία τους όπως: ονοματεπώνυμο του γονέα που ζητά τη Βεβαίωση ή όποιο άλλο διοικητικό έγγραφο, ονοματεπώνυμο του παιδιού τους και  τάξη φοίτησηςτο είδος του εγγράφου που ζητούν (π.χ Βεβαίωση Φοίτησης ή όποιο άλλο έγγραφο), το λόγο που το ζητούν αναφέροντας με ακρίβεια την υπηρεσία στην οποία θα το χρησιμοποιήσουν και οπωσδήποτε ένα  τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό) .
Η απάντηση στο γονέα και το σχετικό διοικητικό έγγραφο που έχει αιτηθεί, με βάση και τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού,  θα αποστέλλεται από τη Δ/νση του σχολείου ηλεκτρονικά (με e-mail) σε εύλογο χρονικό διάστημα ή πρωτότυπο αφού κλειστεί ραντεβού με την Διεύθυνση του Σχολείου στο τηλέφωνο 2106628784 (ώρες 13:25 – 13:55).

Στα συνημμένα αρχεία βρίσκεται και η μορφή της απλής αίτησης που μπορείτε να χρησιμοποιείται.

Ανακοίνωση

Παρακαλούνται οι γονείς να τηρούν με συνέπεια το ωράριο λειτουργίας του σχολείου και να αποφεύγουν τις μη προγραμματισμένες επισκέψεις (φαγητό σε μαθητές κ.ά.). Συμβάλλοντας έτσι στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, η οποία έτσι και αλλιώς δοκιμάζεται τόσο από τις συνέπειες τις πανδημίας όσο και από την έλλειψη προσωπικού.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη κατανόηση και τη συνεργασία σας αυτές τις δύσκολες μέρες.

Ανακοίνωση

Κατά την φετινή χρονιά 2020 – 21 στα τμήματα του σχολείου μας θα διδάξουν οι παρακάτω εκπαιδευτικοί:

Α1: Γεωργάκη Αγγελική

Α2: Φιακά Δήμητρα

Β1: Ντούνης Παναγιώτης

Β2: Ζουμά Παρασκευή

Γ1: Πετκοπούλου Μαρία

Γ2: Μωυσίδου Φλώρα

Δ1: Παπαδόπουλος Αλέξιος

Δ2: Κυριάκου Γεωργία

Ε1: Σαραντοπούλου Παρασκευή

Ε2: Παπαβραμοπούλου Ελένη

Ε3: Βασιλείου Σοφία

Στ1: Παπαχριστοπούλου Ιωάννα

Στ2: Κομινέας Νικόλαος

Τροποποίηση ανακοίνωσης ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες και αγαπημένα μας παιδιά, σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2020-21, θα πραγματοποιηθεί στις 14/09/2020 και ώρα 11:00.

Λόγω νέων διευκρινιστικών οδηγιών (οι οποίες εστάλησαν στο Σχολείο μας από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στις 13:55) οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο 8:00 με 8:15 φορώντας τη δική τους μάσκα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Τα παιδιά θα παραλάβουν τα βιβλία τους, γι’ αυτό καλό θα είναι να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους.

Οι μαθητές εισέρχονται στο Σχολείο με τον εξής τρόπο:

Παλαιό Διδακτήριο

• Α1, Α2, Β1, Β2, Γ2 εισέρχονται από την πρώτη πλαϊνή πόρτα επί της Γ. Θεοδώρου.

Νέο Διδακτήριο

• Γ1, Δ1, Δ2, Ε1, Ε2, Ε3, Στ1, Στ2, εισέρχονται από τη από τη μικρή πόρτα επί της οδού Γ. Θεοδώρου

Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους γονείς, ούτε στους γονείς της Α’ τάξης στη σχολική μονάδα.

Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 11:30.

Η αποχώρηση των μαθητών για γίνει με τον εξής τρόπο:

Παλαιό Διδακτήριο

• Α1, Α2, Β1, Β2 αποχωρούν από την πρώτη πλαϊνή πόρτα επί της Γ. Θεοδώρου.

• Γ2 αποχωρεί από τη μικρή πόρτα επί της οδού Βασ. Κων/νου.

Νέο Διδακτήριο

• Στ1, Στ2, Ε1, Ε2, Ε3 αποχωρούν από τη μεγάλη πόρτα επί της Γ. Θεοδώρου.

• Γ1, Δ1, Δ2 αποχωρούν από τη μικρή πόρτα επί της οδού Γ. Θεοδώρου.

Παρακαλούνται οι γονείς να τηρήσουν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Όσοι γονείς επιθυμούν να πάρουν βεβαίωση γονικής παρουσίας στο Σχολείο πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά e-mail στο 2dimkoro@gmail.com μέχρι τη Δευτέρα και ώρα 8:00 συμπληρωμένη την αίτηση, η οποία επισυνάπτεται στην συγκεκριμένη ανακοίνωση και θα ενημερωθούν για την ημέρα και τον τρόπο παραλαβής της βεβαίωσης.