Διάθεση self-test

Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου οι μαθητές μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν 5 self test προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 5 έως 22 Νοεμβρίου.

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ EDUPASS

Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, η πλατφόρμα edupass.gov.gr.

Στην πλατφόρμα edupass θα γίνεται η δήλωση παρουσίας και συμμετοχής στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία σε δημόσιες δομές με βάση το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού rapid test ή self-test.

Για τη δήλωση θα χρειαστείτε:

  • τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
  • το ΑΜΚΑ σας ή το ΑΜΚΑ του παιδιού σας αν είστε γονεάς ανήλικου μαθητή

Υπόχρεοι υποβολής στην πλατφόρμα edupass.gov.gr δήλωσης συμμετοχής με φυσική παρουσία στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία στις δημόσιες σχολικές μονάδες είναι:

(α) οι μαθητές/τριες,

(β) το εκπαιδευτικό προσωπικό και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.),

(γ) κάθε άλλο φυσικό πρόσωπο, που συμμετέχει με φυσική παρουσία σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία που διενεργείται εντός των χώρων της δημόσιας εκπαιδευτικής δομής («επισκέπτες»), όπως για παράδειγμα φοιτητές/τριες που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση στη σχολική μονάδα.

Να παρακολουθείτε καθημερινά την ιστοσελίδα μας για ανακοινώσεις και οδηγίες.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 29/10/21 οι μαθητές θα πρέπει να επιδείξουν στο σχολείο δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) με ημερομηνία 28/10/21 ή 29/10/21.

Ανακοίνωση Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 27-10-2021 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εντός του κάθε τμήματος για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στις 08:00 με 08:15 και θα αποχωρήσουν στις 09:15 π.μ.

Οι μαθητές όλων των τάξεων θα προσέλθουν και θα αποχωρήσουν κανονικά από τις πόρτες που χρησιμοποιούν καθημερινά. Παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρησή τους.

Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και θα αποχωρήσουν με τους άλλους μαθητές στις 09:15 π.μ.

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι φέτος η Στ’ τάξη θα λάβει μέρος στην παρέλαση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις οδηγίες για τα ρούχα που πρέπει να φοράνε οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα παρελάσουν (2 σελίδες).

στολή-παρέλασης

Διενέργεια self-test

Την Τρίτη 19/10/21 οι μαθητές πρέπει να επιδείξουν κανονικά στην είσοδο του σχολείου δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test, το οποίο θα έχει πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18/10/21 ή την Τρίτη 19/10/21 το πρωί.

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη δήλωση και να την επιδεικνύουν, εάν τους ζητηθεί, στον/την εκπαιδευτικό του μαθήματος.

Διενέργεια self-test

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές τη Δευτέρα 18/10/21 πρέπει να επιδείξουν στην είσοδο του σχολείου δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test, επειδή την Παρασκευή 15/10/21 τα σχολεία παρέμειναν κλειστά με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής.

Η δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test μπορεί να έχει ημερομηνία δήλωσης από 14/10/21 έως και 18/10/21.

Όσον αφορά την Τρίτη 19/10/21 οι μαθητές πρέπει να επιδείξουν κανονικά στην είσοδο του σχολείου δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test, το οποίο θα έχει πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18/10/21 ή την Τρίτη 19/10/21.

Κλειστά σχολεία λόγω έντονης κακοκαιρίας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου σε όλη την Αττική, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για προληπτικούς λόγους ασφάλειας  καθώς αναμένεται έντονη κακοκαιρία.

Ώρες επικοινωνίας Γονέων – Εκπαιδευτικών

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της αδυναμίας εισόδου των γονέων το χώρο του Σχολείου, εξαιτίας των μέτρων κατά της πανδημίας η ενημέρωση θα γίνεται πλέον τηλεφωνικά, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα, στο 2106628784. Το παρακάτω πρόγραμμα ισχύει από τη Δευτέρα 11/10/21 μέχρι να αλλάξει το ωρολόγιο πρόγραμμα των εκπαιδευτικών.

Η εκάστοτε ημέρα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς είναι η αντίστοιχη πρώτη εργάσιμη ημέρα/εβδομάδα του κάθε μήνα. Παράδειγμα, για τον μήνα Νοέμβριο, η εβδομάδα τηλεφωνικής ενημέρωσης εκτείνεται από τη Δευτέρα 1/11 έως και την Παρασκευή 5/11.