Ανακοίνωση για τη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 20/09/21 θα λειτουργήσουν τα τμήματα του ολοημέρου του Σχολείου μας, περιλαμβάνοντας μόνο τους μαθητές εκείνους που είχαν κάνει αίτηση για συμμετοχή στο ολοήμερο κατά την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου.

Οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους κάποιο πρόχειρο γεύμα (π.χ. σάντουιτς, σνακ, κοτομπουκιές, κεφτεδάκια), το οποίο δεν απαιτεί ψυγείο ή ζέσταμα, καθώς θα τρώνε (για όσο το επιτρέπει ο καιρός) στο προαύλιο.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς κηδεμόνες σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου παρακαλούμε να προσέχετε τα παρακάτω σημεία σχετικά με την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) για τον COVID-19.

 1. Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Δηλαδή το ένα θα γίνεται τη Δευτέρα, θα υποβάλλεται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και θα επιδεικνύεται στο σχολείο τη Τρίτη  και το δεύτερο θα γίνεται την Πέμπτη, θα υποβάλλεται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και θα επιδεικνύεται στο σχολείο την Παρασκευή.

 • Οφείλετε να μπείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr προκειμένου να υποβάλετε τα αποτελέσματα του διαγνωστικού τεστΣε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID 19 για τους μαθητές, οι γονείς συμπληρώνουν και υπογράφουν χειρόγραφα τη σχολική κάρτα. Αυτή η χειρόγραφη συμπλήρωση δεν αναιρεί την υποχρέωση υποβολής του αποτελέσματος του self test στη σχετική πλατφόρμα.
 • Οι μαθητές επιδεικνύουν τη σχολική κάρτα κατά την είσοδό τους στο σχολείο.
 • Εφόσον το selftest έχει υποβληθεί σωστά στην πλατφόρμα selftesting.gov.gr το σύστημα θα σας δώσει έναν κωδικό υποβολής.
 • Να είστε προσεκτικοί στην συμπλήρωση της σχολικής κάρτας. Πρώτα συμπληρώνετε τα προσωπικά στοιχεία (στοιχεία γονέα), από κάτω τα στοιχεία του παιδιού και τέλος τα στοιχεία του self test.
 • Να μην ξεχνάτε να υπογράφετε τις σχολικές  κάρτες.

           Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα ενημερώνεται άμεσα ο γονέας κηδεμόνας του/της μαθητή/μαθήτριας.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Πέμπτη 16/09/21 θα λειτουργήσει το ολοήμερο τμήμα του Σχολείου μας για τους μαθητές των Α’ και Β’ τάξεων, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους με ώρα αποχώρησης 15:00 ή 16:00.

Ανακοίνωση για Έκδοση/Χορήγηση διοικητικών εγγράφων-Βεβαιώσεις Φοίτησης

Σας ενημερώνουμε ότι για τις περιπτώσεις που  οι γονείς  των μαθητών/τριών μας  επιθυμούν την έκδοση/χορήγηση διοικητικών εγγράφων ( π.χ . Βεβαίωση Φοίτησης ή τυχόν άλλα διοικητικά έγγραφα) παρακαλούνται να επικοινωνούν ηλεκτρονικά στο e-mail του σχολείου 2dimkoro@gmail.com στέλνοντας το έντυπο αίτησης αναφέροντας το αίτημα τους γράφοντας όμως  τα πλήρη στοιχεία τους όπως: ονοματεπώνυμο του γονέα που ζητά τη Βεβαίωση ή όποιο άλλο διοικητικό έγγραφο, ονοματεπώνυμο του παιδιού τους και  τάξη φοίτησης, το είδος του εγγράφου που ζητούν (π.χ Βεβαίωση Φοίτησης ή όποιο άλλο έγγραφο), το λόγο που το ζητούν αναφέροντας με ακρίβεια την υπηρεσία στην οποία θα το χρησιμοποιήσουν και οπωσδήποτε ένα  τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό) .

Η απάντηση στο γονέα και το σχετικό διοικητικό έγγραφο που έχει αιτηθεί, με βάση και τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού,  θα αποστέλλεται από τη Δ/νση του σχολείου ηλεκτρονικά (με e-mail) σε εύλογο χρονικό διάστημα ή πρωτότυπο αφού κλειστεί ραντεβού με την Διεύθυνση του Σχολείου στο τηλέφωνο 2106628784  .

Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής υποβολής μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2106628784  για κλειστεί ραντεβού για τη Τρίτη από 13:30 έως 13:55.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς κηδεμόνες σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας (Αριθμ. Δ1α./Γ.Π.οικ.55254/2021 ΚΥΑ, ΦΕΚ 4187 Β’) για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου παρακαλούμε να προσέχετε τα παρακάτω σημεία σχετικά με την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) για τον COVID-19.

 1. Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) θα γίνει προ Δευτέρας 13/09/2021.

 1. Οφείλετε να μπείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr προκειμένου να υποβάλετε τα αποτελέσματα του διαγνωστικού τεστ. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID 19 για τους μαθητές, οι γονείς συμπληρώνουν και υπογράφουν χειρόγραφα τη σχολική κάρτα. Αυτή η χειρόγραφη συμπλήρωση δεν αναιρεί την υποχρέωση υποβολής του αποτελέσματος του self test στη σχετική πλατφόρμα.
 2. Οι μαθητές επιδεικνύουν τη σχολική κάρτα κατά την είσοδό τους στο σχολείο.
 3. Να αναγράφετε τον σχετικό κωδικό που προκύπτει από την υποβολή του αποτελέσματος στην πλατφόρμα.
 4. Να είστε προσεκτικοί στην συμπλήρωση της σχολικής κάρτας. Πρώτα συμπληρώνετε τα προσωπικά στοιχεία (στοιχεία γονέα), από κάτω τα στοιχεία του παιδιού και τέλος τα στοιχεία του self test.
 5. Να μην ξεχνάτε να υπογράφετε τις σχολικές κάρτες.

           Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα ενημερώνεται άμεσα ο γονέας κηδεμόνας του/της μαθητή/μαθήτριας.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αγαπημένα μας παιδιά σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2021-22, θα πραγματοποιηθεί στις 13/09/2021 και ώρα 8:30.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο 8:10 με 8:25 φορώντας τη δική τους μάσκα και έχοντας μαζί τους τη βεβαίωση αρνητικού self test την οποία θα επιδεικνύουν στην είσοδο τους στην πόρτα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι μαθητές εισέρχονται στο Σχολείο με τον εξής τρόπο:

Παλαιό Διδακτήριο

 • Α1, Α2, Β1, Β2, Δ2 εισέρχονται από την πρώτη πλαϊνή πόρτα επί της Γ. Θεοδώρου.

Νέο Διδακτήριο

 • Γ1, Γ2, Δ1 εισέρχονται από τη μικρή πόρτα επί της οδού Γ. Θεοδώρου.
 • ΣΤ1, ΣΤ2, ΣΤ3, Ε1 και Ε2 από τη μεγάλη πόρτα επί της Γ. Θεοδώρου.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους γονείς, ούτε στους γονείς της Α’ τάξης στη σχολική μονάδα.

Τα παιδιά θα παραλάβουν τα βιβλία τους, γι’ αυτό καλό θα είναι να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους.

Μετά  τον αγιασμό οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 9:15.

Η αποχώρηση των μαθητών για γίνει με τον εξής τρόπο:

Παλαιό Διδακτήριο

 • Α1, Α2, Β1, Β2 αποχωρούν από την πρώτη πλαϊνή πόρτα επί της Γ. Θεοδώρου.
 • Δ2 αποχωρεί από τη μικρή πόρτα επί της οδού Βασ. Κων/νου.

Νέο Διδακτήριο

 • Στ1, Στ2, ΣΤ3, Ε1, Ε2 αποχωρούν από τη μεγάλη πόρτα επί της Γ. Θεοδώρου.
 • Γ1, Γ2, Δ1 αποχωρούν από τη μικρή πόρτα επί της οδού Γ. Θεοδώρου

Όσοι γονείς επιθυμούν να πάρουν βεβαίωση γονικής παρουσίας στο Σχολείο πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά e-mail στο 2dimkoro@gmail.com μέχρι τη Παρασκευή και ώρα 13:00 συμπληρωμένη την αίτηση, η οποία επισυνάπτεται στην συγκεκριμένη ανακοίνωση και θα ενημερωθούν για την ημέρα και τον τρόπο παραλαβής της βεβαίωσης.

Ανακοίνωση για Έκδοση/Χορήγηση διοικητικών εγγράφων-Βεβαιώσεις Φοίτησης

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 6/09/21 έως και τη Παρασκευή 10/09/21 για τις περιπτώσεις που  οι γονείς  των μαθητών/τριών μας  επιθυμούν την έκδοση/χορήγηση διοικητικών εγγράφων ( π.χ . Βεβαίωση Φοίτησης ή τυχόν άλλα διοικητικά έγγραφα) παρακαλούνται να επικοινωνούν τηλεφωνικά από τις 8:30 έως τις 9:30 στο τηλέφωνο 2106628784  για να κλείσουν ραντεβού ή ηλεκτρονικά στο e-mail του σχολείου 2dimkoro@gmail.com στέλνοντας το έντυπο αίτησης αναφέροντας το αίτημα τους γράφοντας όμως  τα πλήρη στοιχεία τους όπως: ονοματεπώνυμο του γονέα που ζητά τη Βεβαίωση ή όποιο άλλο διοικητικό έγγραφο, ονοματεπώνυμο του παιδιού τους και  τάξη φοίτησης, το είδος του εγγράφου που ζητούν (π.χ Βεβαίωση Φοίτησης ή όποιο άλλο έγγραφο), το λόγο που το ζητούν αναφέροντας με ακρίβεια την υπηρεσία στην οποία θα το χρησιμοποιήσουν και οπωσδήποτε ένα  τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό).

Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε ότι για μετεγγραφές, βεβαιώσεις φοίτησης και λοιπά έγγραφα μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο τηλεφωνικά στο 2106628784 ή με e-mail στο 2dimkoro@gmail.com, τη Δευτέρα και Τρίτη από τις 8:30 έως τις 9:30.

Ανακοίνωση

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2669/23-06-21 όσοι μαθητές δεν μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο την Παρασκευή 25/06/21 για την παραλαβή των ελέγχων – τίτλων προόδων/σπουδών, οι γονείς/κηδεμόνες τους μπορούν να επικοινωνήσουν την Παρασκευή 25/06/21 τηλεφωνικά στο 2106628784 από τις 8:30π.μ.  έως  τις 9:30π.μ.  ή με e-mail στο 2dimkoro@gmail.com  μέχρι τις 8:00π.μ., ώστε να κλείσουν ραντεβού και να παραλάβουν τους ελέγχους – τίτλους προόδου/σπουδών την Παρασκευή 25/06/21 από τις 10:00 έως τις 10:30, διαφορετικά θα τους παραλάβουν όσοι επιθυμούν ηλεκτρονικά από το πληροφοριακό σύστημα myschool.