Ενημέρωση γονέων (νέες ώρες προσέλευσης-αποχώρησης κ.ά.)

Οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών παρατίθενται στο παρακάτω πίνακα, επειδή υπάρχουν αλλαγές διαβάστε προσεκτικά τον πίνακα YouTube from The Stella Browser.

Οι μαθητές που έχουν δηλώσει ότι αποχωρούν χωρίς συνοδεία γονέων θα αποχωρούν στη λήξη του διδακτικού ωραρίου download ditto.

 Παρακαλούμε όλοι οι γονείς να μη συγχρωτίζεστε έξω από το χώρο του σχολείου και να τηρείτε τις απαραίτητες αποστάσεις mp3 for the im-criminals. Παραδίδετε και παραλαμβάνετε το παιδί σας άμεσα. 

Επίσης, να είστε τυπικοί με τα ωράρια προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών 베어너클 리메이크 다운로드.

Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής καθυστερήσει δικαιολογημένα, έρχεται στο σχολείο συνοδευόμενος από τον κηδεμόνα του κατά τη διάρκεια του 1ου διαλείμματος κι όχι κατά τη διάρκεια του διδακτικού ωραρίου replace text. Έτσι διασφαλίζεται ο μαθητής διότι την ώρα του μαθήματος δεν υπάρχουν εκπαιδευτικοί στο γραφείο ώστε να του εξασφαλίσουν την είσοδο στον χώρο του σχολείου .

Οι ώρες διαλειμμάτων σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι οι εξής:

1ο διάλειμμα: 09.40-10.00

2ο διάλειμμα: 11.30-11.45

3ο διάλειμμα: 12.25-12.35

Επιπροσθέτως αν χρειαστεί κάποιος μαθητής να αποχωρήσει για κάποια προγραμματισμένη ιατρική επίσκεψη, θα πρέπει να έχει ενημερωθεί ο εκπαιδευτικός του τμήματος και η αποχώρηση  να γίνει σε κάποιο διάλειμμα.

Το  Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

Αν κάποιος μαθητής που παρακολουθεί το ολοήμερο τμήμα χρειαστεί να αποχωρήσει νωρίτερα θα πρέπει να έχει ενημερώσει ο γονέας/κηδεμόνας τον εκπαιδευτικό του τμήματος.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές που παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα πρέπει να έχουν μαζί τους κάποιο ελαφρύ γεύμα ή σνακ (π.χ. σάντουιτς) και όχι φαγητό, το οποίο χρειάζεται ζέσταμα ή τη χρήση κουταλιού ή πιρουνιού για να καταναλωθεί.

Τέλος λόγω μεγάλης πιθανότητας βροχής, οι μαθητές και οι μαθήτριες καλό θα ήταν  να έχουν μαζί τους ομπρέλα ή αδιάβροχο.

Επαναλειτουργία Σχολικής Μονάδας 11-01-21

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

    οι εκπαιδευτικοί και η διεύθυνση του σχολείου μας σας εύχονται καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία στις οικογένειές σας Monday is gone anded!

Από τη Δευτέρα, 11/1/2021, ξεκινά λοιπόν, η λειτουργία του σχολείου. Η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται από τις παρακάτω εισόδους Download Android for pc.

Οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών παρατίθενται στο παρακάτω πίνακα 세계 시계 다운로드.

ΕΠΑΝΩ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΤΑ
ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ
Δ1 και Δ2      8:00-8:08 Δ1 και Δ2   13:15-13:20
ΣΤ1 και ΣΤ2   8:08-8:15 ΣΤ1 και ΣΤ2   13:20-13:25
   
ΕΠΑΝΩ ΚΤΙΡΙΟ ΜΙΚΡΗ ΠΟΡΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΤΙΡΙΟ ΜΙΚΡΗ ΠΟΡΤΑ
ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ
Ε1  8:00-8:05 Ε1  13:15-13:20
Ε2  8:05-8:10 Ε2  13:20-13:25
Ε3  8:10-8:15 Ε3  13:25-13:30
   
ΚΑΤΩ ΚΤΙΡΙΟ ΜΙΚΡΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΤΩ ΚΤΙΡΙΟ ΜΙΚΡΗ ΠΟΡΤΑ
ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ
Γ2  8:00-8:08 Γ2   13:15-13:20
Γ1  8.08-8.15 Γ1   13:20-13:25
   
ΚΑΤΩ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΤΩ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΤΑ
ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ
Β1 και Β2   8:00-8:08 Β1 και Β2 13:15-13:20
Α1 και Α2   8:08-8:15 Α1 και Α2 13:20-13:25

Το  Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά shockwave flash object 다운로드.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές που παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα πρέπει να έχουν μαζί τους κάποιο ελαφρύ γεύμα ή σνακ (π.χ 3mx 다운로드. σάντουιτς) και όχι φαγητού το οποίο χρειάζεται ζέσταμα ή τη χρήση κουταλιού ή πιρουνιού για να καταναλωθεί.

Παρακαλείσθε όλοι οι γονείς να μη συγχρωτίζεστε έξω από το χώρο του σχολείου και να τηρείτε τις απαραίτητες αποστάσεις. Παραδίδετε και παραλαμβάνετε το παιδί σας άμεσα. Επίσης, να είστε τυπικοί με τα ωράρια προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών.

Ο κωδικός SMS 4 στο 13033 για τη μετακίνηση γονέων/κηδεμόνων

Οι μετακινήσεις από και προς τα σχολικά συγκροτήματα, θα πραγματοποιούνται με τον τρόπο που είχε εφαρμοστεί και την τελευταία φορά.

Οι συνοδοί των μαθητών/μαθητριών από και προς το σχολείο (δεν λαμβάνουν βεβαίωση κίνησης από το σχολείο) θα κάνουν καθημερινά χρήση του  προβλεπόμενου κωδικού 4* (δωρεάν sms στο 13033 ή συμπλήρωση του εντύπου Βεβαίωση Κατ’ Εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών (PDF)). Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα forma.gov.gr

Οι μαθητές/μαθήτριες θα πρέπει να έχουν στην τσάντα τους τη βεβαίωση μετακίνησης μαθητή που τους έχει δοθεί, με υπογραφή από τον διευθυντή του σχολείου, στην οποία αναγράφονται η διεύθυνση της σχολικής μονάδας και η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/ της μαθήτριας.

 Οι μαθητές υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να φορούν τη μάσκα τους κατά την είσοδο στο σχολείο, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, των διαλειμμάτων και κατά την αποχώρησή τους. Στην τσάντα τους να έχουν οπωσδήποτε 2 μάσκες, αντισηπτικά μαντιλάκια και το φαγητό και το νερό τους για τα διαλείμματα.

Σε περίπτωση αδιαθεσίας κάποιου μαθητή πρέπει ο μαθητής να μένει στο σπίτι και να ενημερώνει ο γονέας το σχολείο σχετικά.

Καλή χρονιά και καλή αρχή σε όλους μας!

Ενημέρωση για βαθμολογία Α’ τριμήνου

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο με αρ.πρωτ. Φ.36/168674/Δ1/11-12-2020 ΥΑ (ΦΕΚ 5485 Β’) με θέμα «Ρυθμίσεις βαθμολογίας Α’ τριμήνου στα Δημοτικά Σχολεία, για το σχ Download cover design. έτος 2020-2021» οι έλεγχοι προόδου Α΄ τριμήνου των μαθητών/τριών των Γ’, Δ’,Ε’ ΣΤ’ τάξεων θα παραδοθούν στους γονείς/κηδεμόνες, μέσω της πλατφόρμας myschool, στο email (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) που μας έχει δηλωθεί και εφόσον έχετε αποδεχτεί να ενημερώνεστε μέσω e-mail στο έντυπο που σας είχαμε δώσει στην αρχή της χρονιάς με τα στοιχεία των  μαθητών, την Τετάρτη, 23/12/2020 Windows Vista 64-bit.

Οι εκπαιδευτικοί των Α΄ και Β΄ τάξεων έχουν ήδη ενημερώσει μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών για την πρόοδο τους 영화 예고편 다운로드.

Με την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων, με φυσική παρουσία, οι έλεγχοι θα παραδοθούν εσώκλειστοι σε φάκελο στους μαθητές/τριες Empi3.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε σας και τις οικογένειες σας!!! Το 2021 να μας φέρει υγεία πρωτίστως, ευημερία, ευτυχία Download Aladdin Animation. Να βλέπουμε μπροστά, άφοβα και να χαμογελάμε!!!!

Ο Διευθυντής του σχολείου

Προκοπίου Χρήστος

«Εγγραφές μαθητών/τριών στην Α ́τάξη Γυμνασίου δημοσίων σχολείων για το σχολικό έτος 2021-2022»

Σας ενημερώνουμε ότι  ο/η κηδεμόνας κάθε μαθητή/τριας που θα εγγραφεί στην Α’ τάξη Γυμνασίου το σχολικό έτος 2021-2022, πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά στο 2dimkoro@gmail.com  μέχρι τη Δευτέρα 21/12/20 και ώρα 11:00 υποχρεωτικά υπεύθυνη δήλωση μόνιμης κατοικίας, συνοδευόμενη από σχετικό αποδεικτικό (π.χ 크롬 오프라인 설치 다운로드. Ε1, ΔΕΗ, ΟΤΕ).

Για τους μαθητές της Στ’ τάξης που έχουν αδέρφια τα οποία θα φοιτούν και την επόμενη σχολική χρονιά σε Γυμνάσιο της περιοχής πρέπει να το αναφέρουν στο email που θα μας στείλουν καθώς και την ονομασία του Γυμνασίου 영화 업 다운로드. Στις περιπτώσεις αυτές οι κηδεμόνες των μαθητών οφείλουν να προσκομίσουν πιστοποιητικό φοίτησης του αδερφού, το οποίο θα διατηρείται στο Δημοτικό Music Master Rajenka.

Αν κάποιος κηδεμόνας δεν στείλει τα παραπάνω στοιχεία θα συμπληρωθεί η διεύθυνση του μαθητή που έχουμε ήδη στο πληροφοριακό σύστημα myschool από την Α’ εγγραφή του στο σχολείο μας Download apr-1.5.2.tar.gz.

Με νέα ανακοίνωσή μας θα ενημερωθείτε για το πότε θα μας στείλετε τα παραπάνω έντυπα (υπεύθυνη δήλωση μόνιμης κατοικίας, σχετικά αποδεικτικά, πιστοποιητικό φοίτησης αδερφού) πρωτότυπα 마지막처럼 mp3 다운로드.

Για τυχόν ερωτήματα μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο τηλεφωνικά 12:00-13:00 στο 2106628784.

Διευκρίνηση

Accidentallyed spring mp3

Οι ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών του σχολείου όπως αναφέρονται σε παλαιότερη ανάρτηση ισχύουν μόνο για το χρονικό διάστημα που το σχολείο είναι σε λειτουργία 바이러스 다운로드.

Για όσο διάστημα το σχολείο παραμένει κλειστό, λόγω πανδημίας, μπορείτε να στέλνετε e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση  2dimkoro@gmail.com με το ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/μαθήτριας, το τμήμα του/της και το αίτημά σας, το οποίο θα προωθείται στον αρμόδιο εκπαιδευτικό για να διεκπεραιωθεί 공포게임 다운로드.   

언 에픽 다운로드 World of Warships

Ανακοίνωση για Έκδοση/Χορήγηση διοικητικών εγγράφων-Βεβαιώσεις Φοίτησης

카톡 음성 다운로드

Σας ενημερώνουμε ότι για τις περιπτώσεις που  οι γονείς  των μαθητών/τριών μας  επιθυμούν την έκδοση/χορήγηση διοικητικών εγγράφων ( π.χ 김기사 앱 다운로드. Βεβαίωση Φοίτησης ή τυχόν άλλα διοικητικά έγγραφα) παρακαλούνται να επικοινωνούν ηλεκτρονικά στο e-mail του σχολείου 2dimkoro@gmail.com  αναφέροντας το αίτημα τους γράφοντας όμως  τα πλήρη στοιχεία τους όπως: ονοματεπώνυμο του γονέα που ζητά τη Βεβαίωση ή όποιο άλλο διοικητικό έγγραφο, ονοματεπώνυμο του παιδιού τους και  τάξη φοίτησης, το είδος του εγγράφου που ζητούν (π.χ Βεβαίωση Φοίτησης ή όποιο άλλο έγγραφο), το λόγο που το ζητούν αναφέροντας με ακρίβεια την υπηρεσία στην οποία θα το χρησιμοποιήσουν και οπωσδήποτε ένα  τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό) download the bunker for pmc.

     Η απάντηση στο γονέα και το σχετικό διοικητικό έγγραφο που έχει αιτηθεί, με βάση και τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού,  θα αποστέλλεται από τη Δ/νση του σχολείου ηλεκτρονικά (με e-mail) σε εύλογο χρονικό διάστημα ή πρωτότυπο αφού κλειστεί ραντεβού με την Διεύθυνση του Σχολείου στο τηλέφωνο 2106628784  슬라이드 쉐어 다운로드.

  Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής υποβολής μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο τηλεφωνικά στο 2106628784 (12:30 – 13:30) 리소스 모니터 다운로드.

Ενημέρωση σχετικά με την παράδοση-παραλαβή ηλεκτρονικών συσκευών (tablet) στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

subtitles of Thor Thunder

Μόλις χθες παρελήφθησαν τα πέντε tablet τα οποία μπορούν να δανειστούν οι μαθητές. Επειδή ο αριθμός τους είναι πολύ μικρός γι’ αυτό τα κριτήρια επιλογής θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά Photoshop cc 2014.

Σύμφωνα λοιπόν με την εγκύκλιο του Υπουργείου οι δικαιούχοι θα πρέπει να καλύπτουν μία τουλάχιστον από τις κατηγορίες που δικαιούνται να δανειστούν τα tablet 리눅스 sftp 다운로드.

Οι κατηγορίες αυτές με σειρά προτεραιότητας είναι:

  1. το χαμηλό εισόδημα (όπως αυτό αποδεικνύεται από το Ε1),
  2. η ανεργία γονέων/κηδεμόνων,
  3. η ιδιότητα μέλους μονογονεϊκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας,
  4. οι ειδικές δυσκολίες μάθησης ή οι εξαιρετικές επιδόσεις του μαθητή/τριας organic oil.

Θα πρέπει λοιπόν να μας αποστείλετε τα κατάλληλα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι καλύπτεται μία ή περισσότερες από τις παραπάνω περιπτώσεις μέχρι τη Δευτέρα 23/11/20 και ώρα 9:00 ηλεκτρονικά στο 2dimkoro@gmail.com

Master Cam 9 1

Ανακοίνωση (ώρα 16:20)

유튜브 무료 동영상 다운로드

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε αρκετά εξ αποστάσεως ηλεκτρονικά μαθήματα μέσω της πλατφόρμας Σύγχρονης Εκπαίδευσης παρουσιάζονται τεχνικά προβλήματα (ήχου, σύνδεσης και πρόσβασης τόσο για εκπαιδευτικούς όσο και για μαθητές) τα οποία εμποδίζουν τη διεξαγωγή και ολοκλήρωση των μαθημάτων του σχολείου μας Ishian Wine.

Flash download 4k mp3 mlb2k15