Ανακοίνωση για τη β’ φάση εγγραφών στο ολοήμερο πρόγραμμα για το σχολικό έτος 21-22

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την Φ7/118139/Δ1/9-9-2020 Υ.Α μπορούν οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών να κάνουν αίτηση για τη συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών τους στο ολοήμερο τμήμα του Σχολείου χωρίς άλλες προϋποθέσεις.

Επειδή ο προγραμματισμός όμως των απαραίτητων ωρών για τη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος έχει γίνει σύμφωνα με τις αιτήσεις που έγιναν τον Ιούνιο, καλείστε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής στο ολοήμερο πρόγραμμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο 2dim-koro@gmail.com μέχρι τις 1 /10/21.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να την στείλετε ηλεκτρονικά είναι δυνατόν να προσκομίσετε συμπληρωμένη την αίτηση στον/στην εκπαιδευτικό του/της μαθητή/μαθήτριας.

Θα ενημερωθείτε για το πότε θα παρακολουθήσουν οι μαθητές της β’ φάσης  το ολοήμερο πρόγραμμα, όταν εγκριθούν από την Διεύθυνση Π.Ε. Αν. Αττικής, σύμφωνα με τον αριθμό των παιδιών.

Ανακοίνωση για τη διενέργεια των self –test

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές θα πρέπει να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού self-test κάθε Τρίτη και Παρασκευή και αυτό θα πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι και 24 ώρες πριν.

Π.χ. Οι μαθητές την Τρίτη 28/09/21 θα πρέπει να επιδείξουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος με ημερομηνία διεξαγωγής 27/09/21 ή 28/09/21.

Οι μαθητές την Παρασκευή 1/10/21 θα πρέπει να επιδείξουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος με ημερομηνία διεξαγωγής 30/09/21 ή 1/10/21.

Σε περίπτωση απουσίας του μαθητή τις συγκεκριμένες μέρες η βεβαίωση επιδεικνύεται με την επάνοδο του παιδιού στο σχολείο.

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι είναι υποχρέωση των γονέων – κηδεμόνων να είναι προσεκτικοί στην ανάγνωση των ανακοινώσεων – οδηγιών του Σχολείου. Ζητάμε την συνεργασία σας για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου των παιδιών σας.

            Μην ξεχνάτε τα παρακάτω:

 • Το ένα self-test διενεργείται κάθε Δευτέρα και έρχεται στο σχολείο κάθε Τρίτη και το δεύτερο self-test διενεργείται κάθε Πέμπτη και έρχεται στο σχολείο κάθε Παρασκευή.
 • Να αναγράφετε στη σχολική κάρτα τη σωστή ημερομηνία διενέργειας του self-test.
 • Οφείλετε να μπείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr προκειμένου να υποβάλετε τα αποτελέσματα του διαγνωστικού τεστΣε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID 19 για τους μαθητές, οι γονείς συμπληρώνουν και υπογράφουν χειρόγραφα τη σχολική κάρταΑυτή η χειρόγραφη συμπλήρωση δεν αναιρεί την υποχρέωση υποβολής του αποτελέσματος του self test στη σχετική πλατφόρμα.
 • Εφόσον το self–test έχει υποβληθεί σωστά στην πλατφόρμα self–testing.gov.gr το σύστημα θα σας δώσει έναν κωδικό υποβολής.
 • Να είστε προσεκτικοί στην συμπλήρωση της σχολικής κάρτας. Πρώτα συμπληρώνετε τα προσωπικά στοιχεία (στοιχεία γονέα), από κάτω τα στοιχεία του παιδιού και τέλος τα στοιχεία του self test.
 • Να μην ξεχνάτε να υπογράφετε τις σχολικές  κάρτες.
 • Οι μαθητές επιδεικνύουν τη σχολική κάρτα κατά την είσοδό τους στο σχολείο, οπότε πρέπει να έχουν τη σχολική κάρτα με την εκάστοτε σωστή ημερομηνία.
 • Μπορείτε να ζητήσετε από τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στην πόρτα να σας δώσουν το έντυπο της σχολικής κάρτας, ώστε να το συμπληρώσετε.

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα ενημερώνεται άμεσα ο γονέας κηδεμόνας του/της μαθητή/μαθήτριας.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 20/09/21 θα λειτουργήσουν τα τμήματα του ολοημέρου του Σχολείου μας, περιλαμβάνοντας μόνο τους μαθητές εκείνους που είχαν κάνει αίτηση για συμμετοχή στο ολοήμερο κατά την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου.

Οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους κάποιο πρόχειρο γεύμα (π.χ. σάντουιτς, σνακ, κοτομπουκιές, κεφτεδάκια), το οποίο δεν απαιτεί ψυγείο ή ζέσταμα, καθώς θα τρώνε (για όσο το επιτρέπει ο καιρός) στο προαύλιο.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς κηδεμόνες σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου παρακαλούμε να προσέχετε τα παρακάτω σημεία σχετικά με την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) για τον COVID-19.

 1. Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Δηλαδή το ένα θα γίνεται τη Δευτέρα, θα υποβάλλεται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και θα επιδεικνύεται στο σχολείο τη Τρίτη  και το δεύτερο θα γίνεται την Πέμπτη, θα υποβάλλεται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και θα επιδεικνύεται στο σχολείο την Παρασκευή.

 • Οφείλετε να μπείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr προκειμένου να υποβάλετε τα αποτελέσματα του διαγνωστικού τεστΣε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID 19 για τους μαθητές, οι γονείς συμπληρώνουν και υπογράφουν χειρόγραφα τη σχολική κάρτα. Αυτή η χειρόγραφη συμπλήρωση δεν αναιρεί την υποχρέωση υποβολής του αποτελέσματος του self test στη σχετική πλατφόρμα.
 • Οι μαθητές επιδεικνύουν τη σχολική κάρτα κατά την είσοδό τους στο σχολείο.
 • Εφόσον το selftest έχει υποβληθεί σωστά στην πλατφόρμα selftesting.gov.gr το σύστημα θα σας δώσει έναν κωδικό υποβολής.
 • Να είστε προσεκτικοί στην συμπλήρωση της σχολικής κάρτας. Πρώτα συμπληρώνετε τα προσωπικά στοιχεία (στοιχεία γονέα), από κάτω τα στοιχεία του παιδιού και τέλος τα στοιχεία του self test.
 • Να μην ξεχνάτε να υπογράφετε τις σχολικές  κάρτες.

           Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα ενημερώνεται άμεσα ο γονέας κηδεμόνας του/της μαθητή/μαθήτριας.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Πέμπτη 16/09/21 θα λειτουργήσει το ολοήμερο τμήμα του Σχολείου μας για τους μαθητές των Α’ και Β’ τάξεων, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους με ώρα αποχώρησης 15:00 ή 16:00.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς κηδεμόνες σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας (Αριθμ. Δ1α./Γ.Π.οικ.55254/2021 ΚΥΑ, ΦΕΚ 4187 Β’) για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου παρακαλούμε να προσέχετε τα παρακάτω σημεία σχετικά με την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) για τον COVID-19.

 1. Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) θα γίνει προ Δευτέρας 13/09/2021.

 1. Οφείλετε να μπείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr προκειμένου να υποβάλετε τα αποτελέσματα του διαγνωστικού τεστ. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID 19 για τους μαθητές, οι γονείς συμπληρώνουν και υπογράφουν χειρόγραφα τη σχολική κάρτα. Αυτή η χειρόγραφη συμπλήρωση δεν αναιρεί την υποχρέωση υποβολής του αποτελέσματος του self test στη σχετική πλατφόρμα.
 2. Οι μαθητές επιδεικνύουν τη σχολική κάρτα κατά την είσοδό τους στο σχολείο.
 3. Να αναγράφετε τον σχετικό κωδικό που προκύπτει από την υποβολή του αποτελέσματος στην πλατφόρμα.
 4. Να είστε προσεκτικοί στην συμπλήρωση της σχολικής κάρτας. Πρώτα συμπληρώνετε τα προσωπικά στοιχεία (στοιχεία γονέα), από κάτω τα στοιχεία του παιδιού και τέλος τα στοιχεία του self test.
 5. Να μην ξεχνάτε να υπογράφετε τις σχολικές κάρτες.

           Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα ενημερώνεται άμεσα ο γονέας κηδεμόνας του/της μαθητή/μαθήτριας.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αγαπημένα μας παιδιά σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2021-22, θα πραγματοποιηθεί στις 13/09/2021 και ώρα 8:30.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο 8:10 με 8:25 φορώντας τη δική τους μάσκα και έχοντας μαζί τους τη βεβαίωση αρνητικού self test την οποία θα επιδεικνύουν στην είσοδο τους στην πόρτα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι μαθητές εισέρχονται στο Σχολείο με τον εξής τρόπο:

Παλαιό Διδακτήριο

 • Α1, Α2, Β1, Β2, Δ2 εισέρχονται από την πρώτη πλαϊνή πόρτα επί της Γ. Θεοδώρου.

Νέο Διδακτήριο

 • Γ1, Γ2, Δ1 εισέρχονται από τη μικρή πόρτα επί της οδού Γ. Θεοδώρου.
 • ΣΤ1, ΣΤ2, ΣΤ3, Ε1 και Ε2 από τη μεγάλη πόρτα επί της Γ. Θεοδώρου.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους γονείς, ούτε στους γονείς της Α’ τάξης στη σχολική μονάδα.

Τα παιδιά θα παραλάβουν τα βιβλία τους, γι’ αυτό καλό θα είναι να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους.

Μετά  τον αγιασμό οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 9:15.

Η αποχώρηση των μαθητών για γίνει με τον εξής τρόπο:

Παλαιό Διδακτήριο

 • Α1, Α2, Β1, Β2 αποχωρούν από την πρώτη πλαϊνή πόρτα επί της Γ. Θεοδώρου.
 • Δ2 αποχωρεί από τη μικρή πόρτα επί της οδού Βασ. Κων/νου.

Νέο Διδακτήριο

 • Στ1, Στ2, ΣΤ3, Ε1, Ε2 αποχωρούν από τη μεγάλη πόρτα επί της Γ. Θεοδώρου.
 • Γ1, Γ2, Δ1 αποχωρούν από τη μικρή πόρτα επί της οδού Γ. Θεοδώρου

Όσοι γονείς επιθυμούν να πάρουν βεβαίωση γονικής παρουσίας στο Σχολείο πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά e-mail στο 2dimkoro@gmail.com μέχρι τη Παρασκευή και ώρα 13:00 συμπληρωμένη την αίτηση, η οποία επισυνάπτεται στην συγκεκριμένη ανακοίνωση και θα ενημερωθούν για την ημέρα και τον τρόπο παραλαβής της βεβαίωσης.

Ανακοίνωση για Έκδοση/Χορήγηση διοικητικών εγγράφων-Βεβαιώσεις Φοίτησης

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 6/09/21 έως και τη Παρασκευή 10/09/21 για τις περιπτώσεις που  οι γονείς  των μαθητών/τριών μας  επιθυμούν την έκδοση/χορήγηση διοικητικών εγγράφων ( π.χ . Βεβαίωση Φοίτησης ή τυχόν άλλα διοικητικά έγγραφα) παρακαλούνται να επικοινωνούν τηλεφωνικά από τις 8:30 έως τις 9:30 στο τηλέφωνο 2106628784  για να κλείσουν ραντεβού ή ηλεκτρονικά στο e-mail του σχολείου 2dimkoro@gmail.com στέλνοντας το έντυπο αίτησης αναφέροντας το αίτημα τους γράφοντας όμως  τα πλήρη στοιχεία τους όπως: ονοματεπώνυμο του γονέα που ζητά τη Βεβαίωση ή όποιο άλλο διοικητικό έγγραφο, ονοματεπώνυμο του παιδιού τους και  τάξη φοίτησης, το είδος του εγγράφου που ζητούν (π.χ Βεβαίωση Φοίτησης ή όποιο άλλο έγγραφο), το λόγο που το ζητούν αναφέροντας με ακρίβεια την υπηρεσία στην οποία θα το χρησιμοποιήσουν και οπωσδήποτε ένα  τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό).