«Εγγραφές μαθητών/τριών στην Α ́τάξη Γυμνασίου δημοσίων σχολείων για το σχολικό έτος 2021-2022»

Σας ενημερώνουμε ότι  ο/η κηδεμόνας κάθε μαθητή/τριας που θα εγγραφεί στην Α’ τάξη Γυμνασίου το σχολικό έτος 2021-2022, πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά στο 2dimkoro@gmail.com  μέχρι τη Δευτέρα 21/12/20 και ώρα 11:00 υποχρεωτικά υπεύθυνη δήλωση μόνιμης κατοικίας, συνοδευόμενη από σχετικό αποδεικτικό (π.χ. Ε1, ΔΕΗ, ΟΤΕ).

Για τους μαθητές της Στ’ τάξης που έχουν αδέρφια τα οποία θα φοιτούν και την επόμενη σχολική χρονιά σε Γυμνάσιο της περιοχής πρέπει να το αναφέρουν στο email που θα μας στείλουν καθώς και την ονομασία του Γυμνασίου. Στις περιπτώσεις αυτές οι κηδεμόνες των μαθητών οφείλουν να προσκομίσουν πιστοποιητικό φοίτησης του αδερφού, το οποίο θα διατηρείται στο Δημοτικό.

Αν κάποιος κηδεμόνας δεν στείλει τα παραπάνω στοιχεία θα συμπληρωθεί η διεύθυνση του μαθητή που έχουμε ήδη στο πληροφοριακό σύστημα myschool από την Α’ εγγραφή του στο σχολείο μας.

Με νέα ανακοίνωσή μας θα ενημερωθείτε για το πότε θα μας στείλετε τα παραπάνω έντυπα (υπεύθυνη δήλωση μόνιμης κατοικίας, σχετικά αποδεικτικά, πιστοποιητικό φοίτησης αδερφού) πρωτότυπα.

Για τυχόν ερωτήματα μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο τηλεφωνικά 12:00-13:00 στο 2106628784.