Ενημέρωση για βαθμολογία Α’ τριμήνου

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο με αρ.πρωτ. Φ.36/168674/Δ1/11-12-2020 ΥΑ (ΦΕΚ 5485 Β’) με θέμα «Ρυθμίσεις βαθμολογίας Α’ τριμήνου στα Δημοτικά Σχολεία, για το σχ. έτος 2020-2021» οι έλεγχοι προόδου Α΄ τριμήνου των μαθητών/τριών των Γ’, Δ’,Ε’ ΣΤ’ τάξεων θα παραδοθούν στους γονείς/κηδεμόνες, μέσω της πλατφόρμας myschool, στο email (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) που μας έχει δηλωθεί και εφόσον έχετε αποδεχτεί να ενημερώνεστε μέσω e-mail στο έντυπο που σας είχαμε δώσει στην αρχή της χρονιάς με τα στοιχεία των  μαθητών, την Τετάρτη, 23/12/2020.

Οι εκπαιδευτικοί των Α΄ και Β΄ τάξεων έχουν ήδη ενημερώσει μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών για την πρόοδο τους.

Με την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων, με φυσική παρουσία, οι έλεγχοι θα παραδοθούν εσώκλειστοι σε φάκελο στους μαθητές/τριες.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε σας και τις οικογένειες σας!!! Το 2021 να μας φέρει υγεία πρωτίστως, ευημερία, ευτυχία. Να βλέπουμε μπροστά, άφοβα και να χαμογελάμε!!!!

Ο Διευθυντής του σχολείου

Προκοπίου Χρήστος